HANDLEKURVEN
4,7/5 - 51.273 Fornøyde kunder
Raskere levering
Trygg ifølge EN ISO 20345
Vi er her for å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Alle skoene våre er minst i beskyttelsesklasse EN ISO 20345 SB. Dersom skoen er i en annen beskyttelsesklasse, vennligst se produktsiden.

Helst på e-postadressen info@meinearbeitsschuhe.com.

Alle e-postene besvares innen 4 timer i snitt, og maksimalt innen 24 timer. Vår kundeservice er åpent på hverdager mellom 9-18.

Vi er en internasjonal bedrift, så det å være så nærme Kina gir oss mulighet for bedre kvalitetssikring og mer effektive forhandlinger med produksjonspartnerne våre. Vi kan tilby såpass gode priser fordi produksjonsbesparelsene blir overført rett til deg.

De fleste skoene våre kommer i en begrenset utgave og når de først blir utsolgt fyller vi ikke opp lageret igjen. Vi legger ofte ut nye par, så sjekk senere igjen.

Dessverre, siden vi produserer i Kina, er det ikke fullt mulig å forhindre at designene våre blir solgt til andre butikker. Likevel er vi 100% sikre på at vi tilbyr verneskoene av den høyeste kvaliteten på markedet. Materialene våre er laget med den spesielle KevlarSole teknologien, som kun finnes her på markedet. Vi legger mye tid og innsats i å sørge for at vi tilbyr deg multifunksjonelle sko som dekker alle dine behov i hverdagen!

I teorien er det jo fullt mulig, men siden det er mange ulike materialer som inngår i skoens design, fraråder vi det. Vi anbefaler kun håndvask av skoene.

Likevel er innleggssålene veldig enkle å fjerne og de kan fint vaskes i maskinen.

Kontaktskjema

Svar innen 1 til 2 virkedager.
Blue candle LTD
71-75 Shelton Street
Covent Garden
London
WC2H 9JQ
UNITED KINGDOM
Selskap: 14203981
Gratis frakt fra kr350

Sertifiserte EN ISO 20345

30.000+ FORNØYDE KUNDER

Europeiske tåhetter i stål