HANDLEKURVEN
4,7/5 - 51.273 Fornøyde kunder
Raskere levering
Trygg ifølge EN ISO 20345

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål om

Ofte stilte spørsmål om

Bestillinger og forsendelse

Alle skoene våre er minst i beskyttelsesklasse EN ISO 20345 SB. Dersom skoen er i en annen beskyttelsesklasse, vennligst se produktsiden.

Helst på e-postadressen info@meinearbeitsschuhe.com.

Alle e-postene besvares innen 4 timer i snitt, og maksimalt innen 24 timer. Vår kundeservice er åpent på hverdager mellom 9-18.

Vi er en internasjonal bedrift, så det å være så nærme Kina gir oss mulighet for bedre kvalitetssikring og mer effektive forhandlinger med produksjonspartnerne våre. Vi kan tilby såpass gode priser fordi produksjonsbesparelsene blir overført rett til deg.

De fleste skoene våre kommer i en begrenset utgave og når de først blir utsolgt fyller vi ikke opp lageret igjen. Vi legger ofte ut nye par, så sjekk senere igjen.

Dessverre, siden vi produserer i Kina, er det ikke fullt mulig å forhindre at designene våre blir solgt til andre butikker. Likevel er vi 100% sikre på at vi tilbyr verneskoene av den høyeste kvaliteten på markedet. Materialene våre er laget med den spesielle KevlarSole teknologien, som kun finnes her på markedet. Vi legger mye tid og innsats i å sørge for at vi tilbyr deg multifunksjonelle sko som dekker alle dine behov i hverdagen!

I teorien er det jo fullt mulig, men siden det er mange ulike materialer som inngår i skoens design, fraråder vi det. Vi anbefaler kun håndvask av skoene.

Likevel er innleggssålene veldig enkle å fjerne og de kan fint vaskes i maskinen.

Vi kommer med en størrelsesguide for hver modell. Vennligst se på den respektive produktsiden.

Man kan kun bestille via nettbutikken vår.

Nei, det er det ikke!

Ja, vi sender sporingskoder via e-post når bestillingen din først er sendt ut.

Behandlingstiden er 1-3 virkedager. Når bestillingen er behandlet, vil pakken bli sendt og så være hos deg i løpet av 2-4 dager.

Alle pakker som ikke kan leveres blir automatisk returnert til avsender (oss) av postkontoret. Hvis bestillingen din returneres til oss, refunderer vi kjøpsbeløpet minus fraktkostnadene.

Hvis du ikke liker produktet eller er misfornøyd av en annen grunn, vennligst send oss ​​en e-post innen 30 dager. Hvis du bestemmer deg for å returnere varene, får du enten refusjon eller et erstatningsprodukt. Vær oppmerksom på at kjøperen må betale for returfrakten.

 

Flere spørsmål? Ikke noe problem! Bare send oss ​​en e-post til info@meinearbeitsschuhe.com. Vi ser frem til å høre fra dere!

Gratis frakt fra kr350

Sertifiserte EN ISO 20345

30.000+ FORNØYDE KUNDER

Europeiske tåhetter i stål